...

Bölüm Başkanımızın Mezun Öğrencilerimize Mesajı

Sevgili Mezunlarımız, Meslektaşlarım, Bugün eğitiminizin tamamlanmasını ve bir ebe olarak kariyerlerinizin başlangıcını kutluyoruz. Başardık… 4 yıl süren ders çalışma, klinik rotasyonlar ve stajlardan sonra nihayet buradayız. Öncelikle ebelik alanında kariyer yapmayı seçtiğiniz ve Çukurovalı olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Yıllar içerisinde, doğum mucizesini ve ebelik bakımının gücünü öğrendik. Bu süreçte zorluklarda birbirimize destek olduk ve birbirimizin başarılarını kutladık. Ve şimdi, kadınların ve ailelerin hayatlarında fark yaratmaya hazırsınız. Eğitiminiz sizleri, annelerin ve yeni doğan bebeklerin yaşamları üzerinde anlamlı bir etki yaratmaya yönelik bilgi, beceri ve araçlarla donattı. Mesleğinize başlarken sizi bu noktaya getiren bilgilerinizin yanında kazandığınız değerlerinizi unutmayın lütfen. Kariyerlerinizde ilerlerken, hepinizi meraklı kalmaya, şefkatli olmaya, empati kurmaya ve birbirinizle bağlantıda kalmaya teşvik ediyorum. Meraklı olun, en yüksek kalitede bakım sağlayabilmek için en son araştırmaları ve gelişen en iyi uygulamaları merak etmeye devam edin. Şefkatli kalın, gebelerinizi ve hastalarınızı derinlemesine dinleyin, böylece onların ihtiyaçlarını gerçekten anlayabilirsiniz. Empati kurun, yıllar içerisinde pek çok doğuma eşlik edecek, pek çok hastayı iyileştireceksiniz. Sizlerin ismini hatırlamasalar bile onlara hissettirdiğiniz duyguyu hatırlayacaklardır. Son olarak destek ve dostluk için arkadaşlarınızla bağlantıda kalın. Sevgili meslektaşlarım, sizler mesleğimizin bugünü ve geleceğiniz. Şartlar sizi zorlayacak olsa da bilginizden, cesaretinizden, umutlarınızdan ve hayallerinizden vazgeçmeden atacağınız her adımda, her zaman yanınızda olacağımızdan asla şüpheniz olmasın. Değerli mezunlarımız, sizlerin Çukurovalı olarak ülkenin çok farklı noktalarında insan ve meslek onuruna yakışır ebeler olacağınızdan eminim. Bu yolculukta sizinle birlikte yürüdüğüm içn onur duyuyorum. 2023 mezunları olarak bugün hayatınızda açılan bu yeni yolda mezun olarak attığınız bu ilk adımı kutluyor, hepinize başarı ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun. Saygılarımla.

Bölüm Başkanımızın Mezun Öğrencilerimize Mesajı