...

Ebelikte Kariyer Planlama Ders Etkinlikleri - 2

Ebelikte Kariyer Planlama dersi kapsamında Adana İş Kulübü iş birliği ile öğrencilerimize 14-28 Mart 2024 tarihlerinde “İş Arama Becerileri, İşgücü Piyasası, Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” konulu eğitim düzenlenmiştir. Eğitim sonunda öğrencilerimize İşkur tarafından düzenlenen katılım sertifikası verilmiştir. Eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen Adana İş Kulübünde görev yapan Necati Başakçı ve tüm Adana İş Kulübü çalışanlarına, ebelik alanına özel iş fırsatları ve kariyer gelişimine ilişkin deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşan Medline Hastanesinden İnsan Kaynakları Müdürü Tuğba Baloğlu, İnsan Kaynakları Sorumlusu Cansu Kapkapcı, Doğumhane Sorumlusu Vahide Köken ve klinik Sorumlularına teşekkür ederiz.