...

İnsan Sütü ve Bebek Beslenmesi Paneli

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çukurova Neonatoloji Derneği ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü katılımıyla İnsan Sütü ve Bebek Beslenmesi Paneli gerçekleştirilmiştir. Panel “Milk” film gösterimi ile başlamıştır. İlk oturumda Charlotte Codron “Afetlerde Bebek Beslenmesi İle İlgili Uluslararası Öneriler” hakkında bilgilendirme sağlamıştır. İkinci oturumda Doç. Dr. Adnan Barutçu “Uluslararası Mama Kodu: Dünyada ve Türkiye’de Son Durum” hakkında bilgilendirme yaparken, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burcu Avcıbay Vurgeç “Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitelerinde Anne Sütü İle Beslenme ve Anne Sütünü Arttırıcı Uygulamalar” hakkında bilgilendirme yapmıştır. Etkinliğe Ebelik Bölümü ve Tıp Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri, klinikte çalışan doktor, ebe ve hemşireler katılım sağlamıştır. Nazik davetleri için Neonatoloji Bilim Dalına teşekkür ederiz.

İnsan Sütü ve Bebek Beslenmesi Paneli